Hoppa till sidans innehåll

Veckans bana v39

26 SEP 2022 13:17
Vi är redan framme vid årets sista tisdagsträning! Den går i Håckla med start ovanför hundklubben. Träningen är obemannad med "självservering"; kartor finns i OK Ekens brevlåda som tillfälligt sitter uppsatt på ett träd vid hundklubbens parkering.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2022 13:17

Här kan du ladda ner banorna från träningen fr o m tisdag kl 17. Kartbidrag 20 kr mottages tacksamt på Swish 1230264556. Medlemmar, barn och ungdomar springer gratis!

Plats: Håckla; hundklubben

Det finns två banor att välja mellan: A/C (svår 3,3 km) och B (lättare 2,9 km). Bana B har tydliga "ledstänger" (stigar eller vattendrag) som går att följa nästan hela vägen mellan kontrollerna - det kan bli en rolig utmaning som avslutning på säsongen för dig som annars brukar välja bana D :)
 
Banläggare Rönnbäck hälsar att samtliga kontroller har stor skärm men saknar kontrollsiffra. Startpunkten (triangel på kartan) ligger en bit ifrån parkeringen och är markerad med en stor skärm i terrängen. Banorna plockas in under v41 så det finns gott om tid att hinna med denna höstavslutning!

Hitta till brevlådan

Bana A/C (svår) - 3,3 km
Bana B (lättare) - 2,9 km

Livelox

Testa gärna att springa med mobil eller GPS-klocka och lägg upp din rutt på Livelox. Eller så kan du gå in och titta hur de andra som deltagit sprungit, det brukar alltid vara några som lägger upp sina framgångar och misstag för publik visning.

Hitta veckans banor på Livelox.
(Mer information om Livelox och GPS-spår här)

Lycka till!

Skribent: Caroline Lind
E-post: Adressen Gömd

Eventor tävlingsanmälan

Livelox

Postadress:
OK Eken - Orientering
Enström, Storsättersv 15
59752 Åtvidaberg

Kontakt:
Tel: 0702892899
E-post: This is a mailto link

Se all info