top of page
greg-rosenke-OqP4uMDQ1e0-unsplash.jpg

OK EKENS

HÖST-TRAIL

Lördag 28 oktober

DATUM: 28 oktober
TID: Fri start 10-11

Vi hälsar dig varmt välkommen till OK Ekens höst-trail! Ett lopp med eller utan tidtagning i Botorps kuperade och snåriga terräng. Välj mellan 6,5 km, 4,0 km och 1,5 km.

Image by Marek Piwnicki

Om loppet

Datum: lördag 28 oktober 2023

Tid: Fri start mellan kl 10:00 och 11:00

Start och Mål: Vi samlas vid OK Ekens klubbstuga vid Södra Botorp

Vägbeskrivning: Från Åtvid, åk mot Kisa (väg 134) i ca 5 km. Sväng höger vid skylten Södra Botorp, åk sedan 1 km tills du kommer fram till klubbstugan. 

Banor: Välj mellan tre olika banor: 6,5 km, 4,0 km och 1,5 km. Samtliga banor har en utmanande trail-karaktär. Utöver några kortare delar på grusväg består banorna mestadels av smala stigar som bitvis slingrar sig över stenar och rötter. Terrängen är bitvis relativt tuff och kuperad med några branta backar. Stigningen på 6,5 km är runt 180 m och på 4,0 km runt 130 m. Läs mer om banorna här.

Utrustning: Vi rekommenderar att du använder trailskor eller motsvarande för att få den bästa upplevelsen av loppet, med tanke på den utmanande terrängen. 

Tidtagning: Det finns möjlighet till tidtagning; anmäl dig i sekretariatet för att låna en Sportident-enhet som du använder för att start- och målstämpla. Det går även bra att delta utan någon tidtagning!

GPS-klocka och Livelox: Du som springer med GPS-klocka kan ladda upp spåret till Livelox och se din och andras löpning på en karta. Läs mer om hur det funkar i vår artikel "Orientera med GPS-klocka".

Dusch & Toalett: Klubbstugan har omklädningsrum för damer respektive herrar där duschar och toaletter finns tillgängliga. 

Förtäring efter loppet: Grillen kommer att vara tänd. Det kommer att finnas korv, kaffe och dryck att köpa, men det går även bra att ta med eget alternativ.  

Anmälan: Vi ser gärna att du föranmäler dig, föranmälan sker via formuläret nedan. Det kommer även finnas möjlighet att anmäla sig på plats den 28:e oktober. 

 

Startavgift: Ingen startavgift! Men skänk gärna ett frivilligt belopp till valfri välgörenhetsorganisation. 

Övrigt: Deltagande sker på egen risk.  

Frågor: Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via ok-eken@hotmail.com

Vi ser fram emot en fantastisk dag fylld med spännande trail-äventyr och gemenskap. Ta med familj och vänner och delta i detta minnesvärda lopp. Vi ses den 28:e oktober! 

Anmäl dig

Fyll i formuläret för att föranmäla dig till trailloppet

Tack för din anmälan!

HITTA TILL START

bottom of page